3 Trucuri pentru hoverboard

Hoverboard-urile sunt, fără îndoială, cele mai interesante cadouri pentru cei dragi. Adulții, copiii și toți ceilalți par să se bucure de cele mai bune trucuri de hoverboard. Folosirea unui hoverboard ieftin vă oferă acea plimbare de roller-coaster, care vă oferă acea senzație înaltă de euforie. În plus, folosirea unui hoverboard vă permite să vă bucurați de funcții interesante, cum ar fi utilizarea Bluetooth-ului său pentru a reda muzică și a controla setările printr-o aplicație. Acestea sunt trucuri de hoverboard puțin
cunoscute, care vor continua distracția.

Cum să pășiți pe un hoverboard

Deși nu este nevoie de multă rezistență pentru a ține un hoverboard perfect conceput, acest truc simplu vă poate face experiența uimitoare. Aveți răbdare și puneți unul dintre picioare pe hoverboard și, într-un fel, echilibrați greutatea corpului pe hoverboard, puneți și al doilea picior. În momentul în care urcați pe hoverboard, își începe treaba. Senzorii inteligenți funcționează atunci când vă simt greutatea pe plăcuța de presiune și începe echilibrarea inteligentă. Asigurați-vă că nu pășiți pe tablă într-o smucitură, în schimb faceți-o lent și veți avea un început strălucit. Urmarea acestor sfaturi și trucuri simple ar putea face minuni pentru călătoria dvs și fiecare călătorie a dvs devine călătoria dvs preferată.

Întoarcerea pe Hoverboard

Nimic nu este greu, trebuie doar sa încercați! Credeți în dvs și că puteți face orice; aceasta este cheia pentru a deveni un utilizator perfect. Nu trebuie să suferiți o durere de cap masivă pentru a învăța să folosiți un hoverboard. Cunoașteți mecanismul de schimbare a corpului și modul în care senzorii vă detectează chiar și cea mai mică mișcare. Jocul se va transforma atunci când înțelegeți cum puteți să vă întoarceți la stânga și la dreapta când vă deplasați corpul de ambele părți.

Odată ce înțelegeți mecanismul, nici măcar rotația pe un hoverboard nu va fi o mare problemă pentru dvs. Pentru a vă întoarce pe hoverboard, trebuie să vă înclinați corpul într-o direcție în care doriți să vă rotiți. Fixează-ți partea și o forță echilibrată care menține centrul de greutate în linie te poate duce într-o
plimbare rotundă.

Urcarea pe Hoverboard

Coborârea de pe un hoverboard este la fel de ușoară ca și urcarea pe acesta. Trebuie doar să înțelegeți clar când sunteți complet gata să coborâți. Ar trebui să faceți un pas înapoi pentru a vă îndepărta. Nu încercați niciodată să coborâți în direcția înainte, deoarece vă va duce la răniri. Fiți în siguranță și coborâți mai întâi piciorul dominant, pentru a prelua în mod corespunzător controlul hoverboard-ului.

Siguranță Hoverboard

Purtați căști în timp ce mergeți cu bicicleta sau cu scuterele nu? De asemenea, atunci când vă deplasați cu hoverboard-urile, este recomandat să le purtați corect pentru a preveni orice fel de întâmplări. În cele din urmă, prevenirea este mai bună decât vindecarea.

Manual de instrucțiuni Hoverboard

Hoverboard-urile vin cu limite de viteză variate, kilometraj și alte caracteristici de care trebuie să aveți grijă. De obicei, oamenii nu respectă instrucțiunile și accidentele se întâmplă. Parcurgeți întotdeauna cel puțin principalele puncte și limita de viteză, puterea bateriei și cât ar rezista bateria hoverboard-ului dvs.

Totul a fost despre partea de sfaturi. Acum să trecem la Trucuri.

Trucuri Hoverboard

Dacă ați avut o experiență bună de utilizare pe hoverboard și doriți să încercați diferite nuanțe de plimbări și tehnici, atunci cu siguranță vă va plăcea să citiți această parte.

Geniul: un truc pentru începători
Acest lucru este destul de simplu, dar îndrăzneț, deoarece aveți nevoie de putere în genunchi. Tot ce aveți nevoie este să vă concentrați asupra fiecărei părți din mișcare. Așezați-vă genunchii pe plăcuțele de presiune și deplasați centrul de greutate al corpului pentru a face viraje, mișcări și rotiri. Senzația de plutire pe pământ pe hoverboard-ul dvs. în timp ce vă echilibrați genunchii este pur și simplu uimitoare.
Odată ce stăpâniți acest truc, puteți avea un mare impuls pentru abilitățile dvs de folosire al unui hoverboard.

Fluturele: un truc pentru călăreții intermediari
Acesta este din nou ceva pentru care trebuie să stați pe hoverboard. Cu toate acestea, felul în care stați este diferit. Așezați-vă pe unul dintre tampoanele de presiune și retineți-vă picioarele pe cealaltă, astfel încât picioarele dvs. să ajungă într-o aripă de fluture spațiată. Apoi, puteți apăsa tamponul de presiune sub picioare și vă puteți apleca înainte și înapoi. Este foarte distractiv odată ce învățați tactica.

The 180 Move: Un truc pentru experți
Acest lucru este ceva pentru cei care sunt experți. Acest lucru nu este potrivit pentru începători și vă recomandăm să nu încercați fără expertiză. Acest lucru necesită o sincronizare adecvată și trebuie să fiți cu adevărat atent. Trebuie să vă ridicați momentan și să vă întoarceți la 180 de grade pentru a face acest lucru.

Deci, vedem că putem face o mulțime de trucuri folosind hoverboard-ul și tot ceea ce faceți este foarte distractiv.