De ce sa iti cumperi o trotineta electrica

Trotinetele electrice sunt obiecte de deplasare din ce in ce mai folosite pe drumurile noastre si sunt optiunea cea mai indicata de a petrece timp liber in natura dar si de a economisi timpul pierdut in trafic atunci cand mergem la job. O trotineta electrica poate fi folosita de persoanele ce au o varsta de la 14 ani impliniti. Ca sa detii si sa poti conduce o astfel de trotineta nu ai nevoie de un anumit echipament special pentru protectie (desi casca este indicata a fi purtata) si nici sa ai un permis de conducere in acest sens deoarece viteza de miscare a acestuia nu ar trebui sa depaseasca 15km/ora. In general acest tip de vehicule sunt incadrate in acelasi sector ca si o bicicleta normala doar ca fata de aceasta, trotineta ofera anumite avantaje mult mai pretioase. Vom enumera cateva pentru tine ca sa iti poti contura o idee despre ce inseamna o trotineta electrica…

Poti merge cu ea atat in parc la plimbare cat si sa parcurgi distante scurte, fara a fi nevoie sa pedalezi sau sa misti trotineta cu piciorul; ea are un motor special atasat ce face miscarea sa fie usoara si fara efort din partea ta. Intra pe smartbalance.ro si vei gasi modele de trotinete pentru orice tip de aplicatie si pentru orice necesitate, astfel incat sa ajungi la rezultatele dorite mai usor. Recomandarea noastra este aceea de a gasi modele pentru incepatori, daca pana acum nu ai mai facut asta.

Ofera scurtarea timpului pierdut in trafic datorita miscarii rapide (de pana la 15km/ora) si datorita faptului ca este ingusta sit e poti strecura cu ea pe toate strazile inclusiv pe cele strict pietonale/alei etc.

Se poate plia si astfel o vei putea transporta/depozita cu usurinta.

Se gaseste in diferite modele si culori. Pretul ei difera in principal de marca.

O poti achizitiona chiar si din mediul online, uneori exista si reduceri substantiale la astfel de produse.

Este foarte silentioasa si prietena cu mediul. Nu polueaza absolut deloc.

Ofera libertate de miscare, ofera senzatia de control si dintr-o singura plimbare cu ea, poti sa observi o buna comunicare vizuala cu natura.

Sunt foarte usoare si practice. O trotineta poate cantari intre 12 si 25 kg in functie de modelul ales.

Nu necesita intretinere deosebita.

Nu necesita efort de a pedala cum folosim in cazul unei biciclete de exemplu asa ca la job veti ajunge odihniti si fresh, fara urme de transpiratie pe haine! Efort zero in acest caz.

Exista variante de trotinete electrice la care puteti adauga un scaun pe care sa puteti sta, inclusive un scaun pentru transport copil asa ca asta e din nou, un mare plus pentru o trotineta! Pe Smart Balance  poti gasi nu doar modele de trotinete pe care sa le cumperi la cele mai bune preturi ci si sfaturi despre cum sa le utilizezi corect. Astfel, va fi mult mai usor sa obtii rezultatele dorite pentru zilele in care vrei sa te plimbi cu prietenii sau pentru momentele in care vrei sa te distrezi in natura.