Trucuri minunate pentru Hoverboard

Copiilor le trebuie să stăpânească actul de auto-echilibrare pe un hoverboard cu bluetooth cu  în jur de douăzeci de minute. Din momentul în care deschid cutia până la primul pas provizoriu, curbele elastice de învățare ale copiilor le permit determinarea de a se deplasa. Alții vor avea nevoie de aproximativ o săptămână de practică solidă pentru a câștiga încrederea adecvată.

Dar toată lumea este de acord – indiferent de perioada dvs. de ajustare – odată ce ați învățat cum să îl folosiți, nu mai există nici o întoarcere. Sunteți prins.
Pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile: Învățați câteva trucuri simple până la semi- dificile și provocați-vă!

Trucuri Hoverboard – Un tutorial complet”
Aici, am compilat o listă de trucuri în funcție de setul dvs. de abilități – indiferent dacă călătoriți doar pentru a vă cunoaște hoverboard-ul sau sunteți un veteran care caută un alt truc pentru a adăuga la repertoriul dvs.

Să începem cu începutul…
Adevăratul secret pentru a învăța orice trucuri de hoverboard este destul de simplu:

„Păstrați-vă echilibrul”.
Sună ca un sfat de bază, dar copiii cu experiență exerseaza în fiecare zi.
Să începem să învățăm!

„Pentru utilizatorii începători”
Încă din prima, s-ar putea să fiți gata să vă urcați pe hoverboard și să imitați toate acele mișcări nebune pe care le-ați văzut pe internet- totuși, utilizatorii experimentați nu pot sublinia suficient importanța de a începe cu lucrurile simple.

Pentru cei care tocmai au învățat recent să-și folosească hoverboard-ul cu încredere sau cei care încă învață, vă recomandăm să începeți cu trucurile de bază.

1. Barza

Acest truc este destul de simplu. Odată ce vă simțiți încrezător în echilibrare, învârtire și accelerare pe hoverboard, puteți să îl incercați.
Începeți cu o mică practică de testare. Scoateți un picior de pe hoverboard și țineți-vă cu piciorul suspendat in aer pe cealaltă parte timp de aproximativ zece secunde. S-ar putea să vă învârțiți
puțin, dar dacă vă mențineți nivelul piciorului rămas, ar trebui să echilibrați într-un loc fix. S-ar putea să vă concentrați, dar nu uitați să vă relaxați.
De aici, urcați-vă pe tampon cu piciorul pe care l-ați păstra în mod normal pe cealaltă parte (adică, luați piciorul stâng și urcați pe partea dreaptă a padului de bord). După aceea, ridicați
piciorul rămas și așezați-l ușor pe bara de protecție a plăcii. Vă veți învârti puțin, așa că nu vă panicați, ci doar distrați-vă!
Asigurați-vă că nu vă așezați toată greutatea pe bara de protecție – nu ține de sarcina de a vă menține greutatea întregului corp, așa cum sunt tampoanele!

2. Geniul
V-ați dorit vreodată să faceți o plimbare cu covorul magic? Deși nu puteți imita tocmai covorul magaic al lui Aladdin, vă puteți impresiona prietenii cu acest truc.
Începeți în curtea din spate sau într-o cameră mare, fără nimic de rupt în apropiere. Pune-ți hoverboard-ul în fața dvs și pune-ți-vă tibiile deasupra tampoanelor, păstrând în același timp
vârfurile picioarelor pe pământ în spatele dvs.
Folosind tibiile și picioarele drept ancore, puteți exersa învățarea echilibrului pe genunchi până când vă simțiți suficient de confortabil pentru a vă ridica picioarele de pe sol și a vă deplasa.
Acest truc oferă iluzia că plutiți pe pământ. Unii oameni chiar o iau suficient de departe încât a sta încrucișat, dar acesta este un truc mai intermediar.
„Pentru utlizatorii intermediari”
În regulă, ați făcut puțină practică și vă puteți plimba confortabil fără să vă gândiți prea mult.
Sunteți gata să încerci ceva mai mult, mai îndrăzneț.

3. Fluturașul
Așezați-vă cu atenție la un capăt al hoverboard-ului, cu picioarele care se contrabalansează pe tamponul opus. Genunchii trebuie să fie îndoiți și cu fața în sus. Călăreții experimentați vă vor
spune să vă mențineți picioarele deschise ca aripile de fluture într-o poziție relaxată.
Pentru a vă deplasa, apăsați în jos pe tampon cu călcâiele și înclinați-vă înapoi și înainte. Odată ce ați prins ritmul, veți aluneca ușor înainte și înapoi.

Pentru a ieși cu atenție din această poziție, plantați-vă mâinile în spatele dvs. și ridicați picioarele și fundul de pe hoverboard în același timp – pentru a evita rotirea sau accelerarea.

4. Rotirea pe un picior
Păstrați-vă picioarele și corpul relaxate. Așezați-vă uniform și așezați o mână pe bara de protecție a hoverboard-ului. Ridicați același picior în spatele dvs. (adică mâna dreaptă pe bara de protecție,
piciorul drept în aer în spatele dvs) și apucați-l cu mâna rămasă (adică mâna stângă) și țineți-vă strâns.
Asigurați-vă că piciorul așezat pe tampon este relaxat, astfel încât să nu vă mișcați involuntar.
Odată ce vă simțiți încrezător în echilibru, mergeți înainte și aplecați-vă înainte sau înapoi pentru a vă roti.
„Pentru utilizatorii experți”
In regula. Ați stăpânit majoritatea elementelor de hoverboarding. Nu clipiți atunci când depășiți o viteză sau pe o bordură. Sunteți pregătit pentru următorul lucru important, chiar dacă asta
înseamnă să faceți o grămadă de practici – vreți doar să fiți cel mai bun!

5. Întoarcerea la 180 grade
Acest lucru nu este pentru cei slabi de înger. Acest lucru necesită nu numai echilibru, ci și coordonare temporală. Vă recomandăm să practicați acest lucru doar într-un cadru sigur, poate
în casa dvs. cu un prieten sau un membru al familiei pentru a vă ajuta. Începeți prin a sta normal pe hoverboard, cu corpul relaxat. Îndoiți genunchii, faceți un mic salt
și răsuciți-vă în același timp. Urmăriți-vă hoverboard-ul, rotiți-vă într-un viraj de 180 de grade și aterizați înapoi în picioare fără a cădea.

6. De-a rostogolul
Acesta este un alt truc care este mai mult decât doar echilibru – necesită, de asemenea, sincronizare și propria discreție personală. De asemenea, la fel ca Rostogolirea la 180 grade,
asigurați-vă că practicați într-un mediu sigur cu un prieten din apropiere, pentru orice eventualitate.
Înclinați-vă înainte rapid pe hoverboard pentru a începe. Apoi, săriți înapoi de pe tablă, făcându- l să se răstoarne. Lăsați hoverboard-ul să ruleze până la capăt, până când tampoanele sunt
orientate din nou în sus și săriți (cu atenție) înapoi.
Acest truc necesită multă practică, iar hoverboardul dvs. poate avea câteva zgârieturi, așa că încercați-l doar dacă sunteți foarte încrezător.
Asta a fost tot!

Asigurați-vă că, atunci când începeți să practicați orice trucuri pe care nu le-ați încercat niciodată, vă aflați într-un mediu sigur și că aveți casca la îndemână! Păstrați-vă picioarele și corpul relaxate pentru a preveni orice mișcare involuntară a plăcii.
Viața cu hoverboard-ul este o mare aventură și suntem bucuroși să vedem utilizatori provocându-se pe ei înșiși și pe hoverboard-urile lor în moduri noi în fiecare zi!